Termeni si conditii de utilizare

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.

Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Puteti corecta sau actualiza aceste informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta si livra produsele comandate.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Politica impotriva abuzurilor:

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L. actioneaza impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme.

In acest sens S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale sau abuzive.

Abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice..

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. In functie si de natura si gravitatea faptelor.

 

Durata si renuntarea la servicii

1. Durata

Perioada acestui Regulament incepe in data in care Dvs. v-ati inregistrat sau data cand ati folosit initial Serviciul, si ramane valabila pentru perioada selectata de Dvs conform Procedurii de Inregistrare.

2. Renuntarea la servicii

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, prin email la adresa ecolinero@yahoo.com , prin fax la numarul 0233 229530 sau pe adresa firmei.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

**Extras din Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

3. Renuntarea la furnizarea Serviciului de catre S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.

SS.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  poate renunta oricand la furnizarea Serviciului dupa o notificare prealabila in scris (e-mail). In cazul in care datele dvs. de contact sunt invalide, S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea consecintelor stoparii serviciilor. De asemenea respectand dreptul dvs de notificare, S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  va putea suspenda imediat sau stopa furnizarea Serviciului, bloca accesul sau parola la contul Dvs in cazul in care, dar fara a se limita la:

  1. a.dvs nu ati respectat, violat sau ati tratat necorespunzator prezentul regulament, incluzand orice alt regulament S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  sau nu ati respectat legea romana aplicabila.
  2. b.dvs ati furnizat la inregistrare informatii false
  3. c.dvs nu ati respectat conditiile referitoare la acuratetea, claritatea si validitatea datelor de inregistrare
  4. d.dvs nu ati raspuns comunicarilor trimise pe adresa de e-mail declarata la inregistrare
  5. e.dvs sunteti angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice tip de activitati - vanzarea de produse sau servicii - care intra sub incidenta legii sau
  6. f.dvs sunteti implicat in activitati care sa prejudicieze drepturile sau reputatia S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  sau a altor terti.

Orice suspendare a serviciului de catre S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  va avea efecte imediate, Dvs. va exprimati acordul asupra existentei unei situatii iremediabile.

4. Renuntarea la Servicii datorita oricarei parti

Aditional termenilor mentionati mai sus orice parte a acestei conventii poate denunta prezentul Regulament daca oricare din parti nu respecta termenii si conditiile prezentului regulament si nu depune toata diligenta necesara pentru a remedia situatia aparuta timp de 30 de zile dupa primirea preavizului de la cealalta parte, exceptand cazul nerespectarii obligatiei de plata si neonorarea obligatiei timp de 5 zile din momentul instiintarii primite de la S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L..

5. Suspendarea serviciilor la interventia autoritatilor

In cazul in care o autoritate statala aduce argumente solide care incrimineaza prezentul regulament si Serviciul, aducand prejudicii ordinii de drept S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  poate suspenda serviciul fara alte obligatii aferente.

Declinarea responsabilitatii

Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca:

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume.

Orice material descarcat sau in alt mod obtinut prin folosirea serviciului se realizeaza la discretia si riscul dvs si ca sunteti singurul responsabil pentru orice defectiune a computerului dvs sau pierderea de date rezultata in urma descarcarii unor materiale.

Mecanismele de securitate incorporate in software(sistem) cunosc limitari efective/inerente, dvs avand responsabilitatea de a identifica exact necesitatile dvs.

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L. prin prezentul acord sau alti termeni furnizati nu garanteaza ca:

  • Serviciul se potriveste exact cerintelor dvs.,
  • Serviciul va functiona neintrerupt si fara erori,
  • Calitatea produselor, serviciilor, infromatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de dvs prin serviciu vor indeplini asteptarile dvs, precum si orice eroare a software-ului va fi corectata.

S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la serviciu, sau altor interactiuni cu serviciul.

Forta majora

Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice intarziere in actiunile sau inactiunile sale reglementate de acesti TC daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca.

Aceste cauze de forta majora:

a. trebuie notificate celeilalte parti

b. partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere. Daca S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu este in stare sa poata oferi serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar S.C. ECOLINE INTERNATIONAL S.R.L.  nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.

Precizari suplimentare:

Preturile afisate includ TVA. Facturile in lei se emit in ziua efectuarii comenzii.


Oferte speciale

No specials at this time

Newsletter